1850-zakelijk_01

1850 zakelijk, een website voor en door MKB

Voor 1850 zakelijk heeft Marcelvangalendesign het ontwerp en de uitvoering gedaan van de volledig responsive website en de huisstijl. Daarnaast hebben we een ontwerp gemaakt voor de antwoordservice app.

1850 zakelijk verleent diensten aan zelfstandig ondernemers en MKB’ers om hun bedrijfsvoering te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online verzekeringen, factuurservice en antwoordservice.

Voor de nieuwe look en feel hebben we ons binnen het ontwerp vastgehouden aan rustige lichte kleuren. Door de zachte blauwe kleuren straalt de website rust uit en komt deze zakelijk en betrouwbaar over. De rode kleur uit het logo hebben we verheven tot signaalkleur.

De heldere user interface maakt de gebruikerservaring prettig. Daarnaast is er een duidelijk verschil tussen de homepage, productpagina’s en overige pagina’s. De homepage van de website kenmerkt zich door de geanimeerde banner, de productpagina’s door een herhaling van de beelden uit de geanimeerde banner en door de speelse schuine lijn en de overige pagina’s door de simplistische lichtblauwe achtergrond.

De foto’s in de banners zijn zorgvuldig gekozen op zachte kleuren, met name de zachte kleur blauw, en een ontspannen uitstraling. Dit is erg belangrijk voor de gehele uitstraling van de website en ook deze foto’s maken zo deel uit van de huisstijl.

www.1850zakelijk.nl

1850-zakelijk_02 1850-zakelijk_03 1850-zakelijk_04 1850-zakelijk_05

Tags: , , ,