beaneasy-branding_01

Kleurrijke branding voor Beaneasy kindermeubels

Marcelvangalendesign is al vanaf dag één betrokken bij de ontwikkelinging en branding voor Beaneasy kindermeubels. Van concept, engineering en productontwikkeling tot huisstijl, grafisch ontwerp en interactief ontwerp.

Beaneasy staat voor producten en diensten die er toe doen voor jou en je kind. De kindermeubellijn bestaat momenteel uit Dream, Hug en Hide; het bedje, de commode en de kast. Deze bijzondere ontwerpen zijn uitontwikkeld tot een gave, kleurrijke en hoogstaande kindermeubellijn.

Veiligheid, kwaliteit en een goed ontwerp zijn prioriteit bij Beaneasy. Dat is waarom wij trots zijn het ontwerp, de engineering, productontwikkeling en -begeleiding hebben volbracht. Zo hebben we de Dream in hoogte verstelbaar gemaakt, zodat je geen last van je rug krijgt. We hebben we de reflux stand voor de Dream ontwikkeld en we hebben alle TÜV keuringen verzorgd. Een compleet traject van A tot Z.

En waar is een product zonder branding. Met het ontstaan van Beaneasy is ook het ontwerp van het logo en de huisstijl bij Marcelvangalendesign uitgevoerd. Vanuit die basis zijn wij ook verantwoordelijk voor alle grafische en interactieve media-uitingen. En hier zijn we, net als met het doorontwikkelen van de kindermeubels, tot de dag van vandaag mee bezig.

www.beaneasy.nl

Lees meer

Toen de partner van Marcel van Galen zwanger was van haar eerste kind, waren er nog geen kindermeubels van goede kwaliteit, met een interessant ontwerp, met felle vrolijke kleuren en die verstelbaar zijn voor verschillende situaties.

Zo ontstont er vanuit het ontwerpbureau deze kindermeubellijn van Beaneasy met de vorm van een baarmoeder in gedachte. Een kindermeubellijn met een organische en zachte vorm (als een boontje). Beaneasy was geboren al voor het kindje geboren was en zo kon haar eerste kind al plezier hebben van zijn prachtige en veilige omgeving met de eerste versie van de meubellijn.

beaneasy-branding_02 beaneasy-branding_03 beaneasy-branding_04 beaneasy-branding_05 beaneasy-branding_06 beaneasy-branding_07

Tags: , , , , , , ,