dappre

Ben jij zo Dappre om te verbinden?

Samen met Digital Me heeft Marcelvangalendesign Dappre in het leven geroepen. We zijn hiervoor verantwoordelijk voor het concept, logo, huisstijl, website en voor de vormgeving van de mobiele app zelf.

Het beheren van andermans contactgegevens is een vervelende klus. Wat als we dit makkelijker kunnen maken en met meer controle over jouw gegevens bij een ander? Wat als men zich zou kunnen abonneren op elkaars contactgegevens? Dappre is een mobiele app waarmee dit mogelijk is.

Met deze mobiele app hoef je voortaan alleen nog maar je eigen contactgegevens bij te houden! Anderen kunnen zich eenvoudig abonneren op de informatie die je wil delen. Tegelijkertijd kun je jezelf abonneren op de informatie die anderen met je willen delen. Je kunt contactgegevens, zoals naam, foto, bedrijfsnaam en logo, mobiel nummer, e-mailadres en website delen met vertrouwde relaties. Daarnaast kun je over een directe lijn veilige berichten uitwisselen.

Dappre is de eerste mobile app die gebaseerd is op Qiy Trust Principes. Ook is deze app de eerste die een belangrijk gedeelte van de mogelijkheden van Qiy (het Nieuwe Internet) laat zien. Jij hebt de controle over jouw gegevens (contactgegevens). Je voert ze zelf in, jij bepaald wie die gegevens mag zien en als je iets verandert ziet iedereen, die zich mag abonneren op jou, de aangepaste gegevens. En als laatste kan je bepalen dat een ander jouw gegevens niet meer mag zien. Meer controle, minder gedoe.

Met Dappre activeer je automatisch je eigen Qiy Node: jouw eigen veilige plek op het internet. Dappre maakt gebruik van je Qiy Node om verbindingen te leggen. Andere mobiele apps die gebruik maken van Qiy Principes zullen van deze zelfde Qiy Node gebruik maken. Dit zorgt ervoor dat gegevens uitwisselen veilig gebeurt en alleen met jouw toestemming! Dat is waarom we het abonneren noemen.

www.dappre.com
www.digital-me.nl
www.qiyfoundation.org

Lees meer

We werken al jarenlang vol vertrouwen aan de ontwikkelingen voor en binnen de Qiy Foundation en we zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen en projecten via Digital Me.

 

dappre_01 dappre_03 dappre_04 dappre_05

Tags: , , , , , , , , ,