joyndaycare1

Joyn DayCare, met zorg vormgegeven

Marcelvangalendesign heeft Joyn DayCare, de allereerste app die alle betrokken partijen binnen kinderopvang bijeen brengt, mogen vormgeven. Daarnaast hebben we ook het ontwerp voor de website en een gedeelte van de huisstijl verzorgd.

Joyn DayCare is een app die alle betrokkenen bij kinderopvang samenbrengt zoals ouders, pedagogen en de kinderopvangorganisatie. Pedagogen kunnen er het dagritme en ontwikkelingen van een kind mee volgen. Ouders kunnen de gegevens binnen een beveiligde omgeving op hun mobiele telefoon, computer of tablet bekijken. De kinderopvang kan er de administratie, planning, contracten en facturen mee bijhouden.

Met het ontwerp van de app en de website van Joyn Daycare, wordt de informatie begrijpelijk en inzichtelijk. Daarnaast creëert het ontwerp door de vrolijke felle kleuren en de simpele illustraties het gevoel dat je in de wereld van je kind stapt. Want ook al is iedereen betrokken, het kind is het stralend middelpunt.

De Joyn Daycare app en de website zijn zo vormgegeven dat je het gevoel hebt dat je op reis gaat. De hoofdfiguren in de illustraties, de diertjes, nemen je mee, steeds dieper in de app, waar je allerlei informatie over je kind tegenkomt. De reis staat voor de ontwikkeling van het kind binnen de kinderopvang. En wat is er nu leuker en belangrijker dat je kind hierbij te volgen en te ondersteunen.

joyndaycare2joyndaycare4joyndaycare5joyndaycare-website1

Tags: , , , , , , ,