plissefit_01

Unilux Plisséfit achter slot en grendel

Ergonomie en empathie voor de gebruiker vinden wij het uitgangspunt van een goed ontwerp, zo ook voor het greep- en sluitsysteem van de Unilux Plisséfit hordeur voor Unilux waar Marcelvangalendesign bij betrokken is.

Deze stijlvolle greep zorgt voor een goede sluiting van het plissé gaaspakket en is eenvoudig en logisch in gebruik. Het hordeursysteem werkt zonder veerspanning waardoor zeer geschikt voor kinderen en ouderen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Naast de greep waar we de engineering voor hebben gedaan hebben we ook een animatie voor de Unilux Plisséfit gemaakt en een stand.

www.unilux.nl/nl/plissefit

Lees meer

Unilux introduceerde de Japanse plisséhordeur als eerste in Europa in het jaar 2000. Na jaren besteed te hebben aan het verder ontwikkelen en updaten van de Japanse plisséhordeur om deze geschikt te maken voor de Europese markt, was het in 2012 tijd om de plisséhordeur volledig opnieuw te ontwerpen. Dutch design en Nederlandse techniek hebben geresulteerd in de compleet nieuwe Plisséfit: de nieuwe standaard in kwaliteitshorren. Made in Holland, patented by Unilux.

plissefit_02 plissefit_03plissefit_04

Tags: , , , ,