zzp-erkendfeatured

Voor trotse ZZP-erkend(e) bedrijven en erkende zzp’ers

Voor ZZP-erkend heeft Marcelvangalendesign het ontwerp voor de website gemaakt, de website uitgevoerd en een concept neergezet.

Voor bedrijven die zzp’ers inhuren of voor zzp’ers zelf bied ZZP-erkend een dienst om deze doelgroepen te ontzorgen. ZZP-erkend verifieert grotendeels elektronisch alle relevante juridische en fiscale gegevens die nodig zijn voor het inhuren van zzp’ers. Los hiervan wil ZZP-erkend de privacy van zijn klanten waarborgen en transparant zijn voor zijn klanten en de buitenwereld.

Terug naar de essentie, dat is waar wij beginnen. ZZP-erkend lost een hoop problemen op voor bedrijven en zzp’ers. ZZP-erkend ontzorgt, biedt meer zekerheid en veiligheid, neemt een stuk verantwoordelijkheid over en zorgt voor kostenbesparing. Door deze oplossing worden bedrijven en zzp’ers zelf een stuk betrouwbaarder. Daarnaast hebben ze minder zorgen over administratie en externen, waardoor het samenwerken tussen bedrijf en zzp’er prettiger wordt.

Dat zijn dan ook de twee lijnen die we met dit concept en binnen het ontwerp van de website willen laten zien. Aan de ene kant de rust, ontspanning en prettige samenwerking en aan de andere kant het trotse gevoel een erkende en betrouwbare zzp’er of betrouwbaar bedrijf te zijn. Er mag dan ook met trots gezegd worden: ‘wij zijn zzp erkend’ of in geval van een zzp’er ‘ik ben erkend zzp’er.’ (Onderaan zie je enkele delen van de presentatie van het concept).

We willen het bedrijf op die manier met haar doelgroepen en de doelgroepen onderling met elkaar verbinden. Een persoonlijke en menselijke aanpak bij het ontwerp van de website is hierbij belangrijk en gevoel speelt daarin een grote rol. We hebben dan ook zorgvuldig de beelden gekozen die de juiste emoties en sfeer oproepen. Daarnaast hebben we voornamelijk de kleuren blauw uit het logo gebruikt om de rust, veiligheid en betrouwbaarheid te benadrukken. Als signaalkleur hebben we hier gekozen voor appelgroen. Een kleur die de behoefte aan zekerheid en verbinding oproept, een uitwerking die past bij wat ZZP-erkend wil, verbonden zijn met zijn klant en haar zekerheid geven.

De website straalt rust uit, de content is overzichteljk ingedeeld en de bezoeker wordt geprikkeld door een heldere simpele boodschap.

www.zzp-erkend.nl

Lees meer

Voor bedrijven die zzp’ers inhuren, beperkt ZZP-erkend de risico’s door onder meer te voldoen aan compliance waaronder de wetgeving keten- en inlenersaansprakelijkheid/WKA. Hiervoor verifieert, valideert en certificeert ZZP-erkend alle relevante juridische, fiscale en bedrijfsmatige gegevens en documenten van de zzp’er die nodig zijn voor het inhuurproces en om als opdrachtgever te voldoen aan WKA. De gegevens van de zzp’er worden pas na zijn/haar nadrukkelijke toestemming aan opdrachtgever ter beschikking gesteld. Hiermee voldoet ZZP-erkend als bewerker, conform de eisen Wet Bescherming Persoonsgegevens.

ZZP-erkend_01ZZP-erkend_02 ZZP-erkend_03 ZZP-erkend_04 ZZP-erkend_05

Tags: , , ,