nummer 08  |  September 2018 Open in browser
MVG Mailing
Gerenoveerd pand Motiv deze maand weer in gebruik!


In een eerdere nieuwsbrief schreven we al eens over de renovatie van de monumentale herberg ‘Uitspanning de Strik’. Het pand dateert uit halverwege de 19e eeuw en verdiende het om met gevoel, kennis van (historische) waarden en duurzame creativiteit nieuw leven ingeblazen te worden.

We hebben de combinatie van een historisch gebouw met een modern bedrijf als Motiv ICT Security terug laten komen in het ontwerp van het pand en het interieur. Er is een balans gevonden tussen pure en eerlijke materialen zoals staal, hout en beton) en de geavanceerde technieken van nu. Dit zorgt voor een werkplek die het monumentale karakter van het pand in ere houdt en tegelijkertijd een werkplek biedt die geschikt is voor de activiteiten van Motiv ICT Security.

Bij de uitwerking van de algemene visie voor de toekomst voor dit pand is onder andere aandacht besteed aan:
  • begeleiding vergunningsaanvragen,
  • conceptuele begeleiding,
  • interieur ontwerp,
  • interieur inrichting,
  • licht ontwerp,
  • audiovisueel advies & begeleiding,
  • begeleiding tijdens de bouw.
Na een lange, intensieve verbouwing zal deze maand de "Uitspanning" weer in gebruik worden genomen. We zijn erg trots op het eindresultaat:
Article image
Article image
Article image
Article image
Article image
footer

Meer lezen?

Eerdere edities van de nieuwsbrief zijn hier te vinden.

Aanmelden

Kreeg je deze nieuwsbrief doorgestuurd en wil je hem maandelijks ontvangen?
Klik hier om je aan te melden.

Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je als relatie van MarcelvangalenDesign willen informeren. Wil je de updates niet meer ontvangen? Onderaan deze nieuwsbrief kun je je afmelden.


Koffie?
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Mail naar info@mvgdesign, bel: +31(0)411 671957, en kom langs voor een kop koffie!

Disclaimer

Copyright MarcelvangalenDesign 2018. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of enige andere manier zonder voorafgaande toestemming van MarcelvangalenDesign.