ID Covers

Voor Respect Privacy hebben wij gewerkt aan het concept, ontwerp, engineering en prototyping voor de ID‑covers.

ID-Covers bestellen? Dat kan op respectprivacy.org/shop

Misschien heb je niets te verbergen, maar je hebt wél iets te beschermen. Om identiteitsfraude te helpen voorkomen en bewustwording van de waarde van persoonsgegevens te vergroten hebben we voor Respect Privacy de ID-Covers ontwikkeld.

Wat doe je als je een auto wilt huren of je bij een hotel wilt inchecken en ze vragen om een kopie van je identiteitsbewijs? Je geeft te goeder trouw je identiteitsbewijs af voor die kopie.

Logisch Toch?
Logisch Toch?
Logisch Toch?
Logisch Toch?

De meesten zijn zich er niet van bewust wat er voor kwaad uitgehaald kan worden met een kopie van een volledig identiteitsbewijs als paspoort, ID kaart of rijbewijs. Met een volledige kopie kunnen onder andere abonnementen worden afgesloten, leningen worden aangevraagd en vakanties worden geboekt en dat alles op jouw naam: identiteitsfraude.

Logisch Toch?
Logisch Toch?

Voor Respect Privacy hebben wij gewerkt aan het concept, ontwerp, engineering en prototyping voor de ID‑covers. Meer informatie over de bescherming van je persoonsgegevens vind je op www.respectprivacy.org.

Maar genoeg
over ons

Wat is jouw verhaal? Heb jij een idee voor een maatschappelijk verantwoord project? Zoek je manieren om je product te verduurzamen? Of een passende branding voor je off- en online uitingen? Laat het ons weten. We denken graag mee.

Creatieve stagiair(e)s gezocht!

Zoek je een stage waar je creatief kunt zijn en eigen ideeën meer dan welkom zijn? Vind je het leuk om ervaring op te doen in verschillende projecten op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign, animatie, UX en meer? Kun je een beetje werken met Photoshop, Illustrator, Indesign, XD en andere Adobe Apps? Kom dan bij ons team! We horen graag van je.

Nieuwe collega gezocht! 😀

Ben jij een Front-End Developer met design skills?

o.a: HTML JavaScript SASS PHP Vue.js WordPress Git