nummer 04  |  Mei 2018 Open in browser
MVG Mailing


Brainport TechLaw is een platform waar technologie en recht samenkomen. Letterlijk en figuurlijk. Brainport TechLaw richt zich op innovatieve technologiebedrijven en op specialistische adviseurs die deze bedrijven kunnen bijstaan op het gebied van Intellectual Property.

MarcelvangalenDesign kreeg de mooie opdracht om een visuele identiteit te realiseren en die te verwerken in een nieuwe website en andere uitingen.
Article image


Het belangrijkste uitgangspunt van de nieuwe branding is 'het bij elkaar brengen van Technologie en Recht'.

Technologie en Recht zijn twee totaal verschillende vakgebieden, maar zijn vaak ook onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben elkaar bovendien veel te bieden. Zo moeten advocaten en overige juristen op de hoogte blijven van technologische vernieuwing om het juiste advies te kunnen blijven geven, en hebben start-ups advies nodig van advocaten en overige juristen op het gebied van intellectueel eigendom, patenten, contracten, Europese wet- en regelgeving zoals de AVG, enzovoorts. Beide groepen hebben er dus voordeel bij om elkaar regelmatig te spreken en te zien.

In de natuur wordt dit "Mutualisme" of "Symbiose" genoemd.
Article image


Het beeld van de neushoorn met daarop een (of meerdere) vogels is een van de bekendste voorbeelden. De vogel helpt de neushoorn onder andere door het weghalen van vervelende insecten, terwijl de neushoorn veiligheid en een vaste bron van voedsel biedt aan de vogels.

Samen vormen zij een sterk team. Uit deze gedachte is het nieuwe logo van Brainport TechLaw ontstaan. Het is een mooie metafoor voor waar Brainport TechLaw voor staat: Tech en Law versterken door ze bij elkaar te brengen.
Article image


De elementen van het logo komen op verschillende plekken terug in de huisstijl en worden gecombineerd met foto's die zowel de verschillen als overeenkomsten tussen Tech en Law laten zien.
Article image


Op de vernieuwde website hebben we verschillende functionaliteiten gerealiseerd die het samenbrengen van Tech en Law faciliteren, zoals:

  • het inschrijven voor evenementen, cursussen, IP-spreekuur en andere activiteiten,
  • het mogelijk maken van inloggen voor leden waarna zij toegang hebben tot exclusieve content als downloads, een ledenlijst, bijbehorende app en in de toekomst een zoekmachine om de juiste specialist te vinden.
Zelf een kijkje nemen? Dat kan op www.brainporttechlaw.nl
Article image
Koffie?
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Mail naar info@mvgdesign, bel: +31(0)411 671957, en kom langs voor een kop koffie!

Meer lezen?

Eerdere edities van de nieuwsbrief zijn hier te vinden.

Aanmelden

Kreeg je deze nieuwsbrief doorgestuurd en wil je hem maandelijks ontvangen?
Klik hier om je aan te melden.

Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je als relatie van MarcelvangalenDesign willen informeren. Wil je de updates niet meer ontvangen? Onderaan deze nieuwsbrief kun je je afmelden.


Next edition
footer

Disclaimer

Copyright MarcelvangalenDesign 2018. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of enige andere manier zonder voorafgaande toestemming van MarcelvangalenDesign.