Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wegens technische problemen werkten in de vorige nieuwsbrief de links helaas niet. Bij deze alsnog een werkende versie.
nummer 09 Open in browser
MVG Mailing
Wees slimmer dan je slimme sleutel!


Eerder schreven we al over de (RFID) ID-covers die we ontwikkelen voor de Qiy Foundation. De ID-covers beschermen je persoonsgegevens maar de laatste tijd is er ook steeds meer behoefte aan het beschermen van een ander soort data.


Auto's met een 'keyless entry-systeem' worden steeds vaker gestolen. Door het signaal van de sleutel middels een eenvoudig apparaat op te vangen kunnen criminelen toegang krijgen tot de auto.
Article image
Faraday helpt mee


De Qiy Foundation wil mensen bewust maken van de gevaren van het onzorgvuldig om gaan met je data.

We hebben een veilige plek ontwikkeld om thuis je autosleutels en identiteitsbewijzen op te bergen: de ID‑Case. Dit is een kleine 'Kooi van Faraday', die het uitzenden en ontvangen van radiosignalen onmogelijk maakt. De ID‑Case zorgt er dus voor dat het onmogelijk is om elektronische autosleutels op afstand uit te lezen.
Article image
De ID-Case: leuk om te geven, waardevol om te krijgen!


De ID-Case is tegelijkertijd een handige opbergplek voor de (RFID) ID‑Covers. Deze zitten standaard inbegrepen in de ID‑Case, waarmee het niet alleen leuk is om te geven, maar vooral waardevol om te krijgen.
Article image


Bovendien is het mogelijk om de ID-Case van unieke vormgeving te voorzien die past bij je interieur, of de huisstijl van je bedrijf.

Heb je interesse?
Neem dan contact op via cvdl@respectprivacy.org

Verder lezen:
Respect Privacy: de ID-case
Offerte aanvragen
Keuringsinstantie gaat slimme autosleutels afkeuren
Kraken van slimme autosleutel nu populairder dan ruitje intikken
Contactloze autosleutel in de ban
footer

Meer lezen?

Eerdere edities van de nieuwsbrief zijn hier te vinden.

Aanmelden

Kreeg je deze nieuwsbrief doorgestuurd en wil je hem maandelijks ontvangen?
Klik hier om je aan te melden.

Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je als relatie van MarcelvangalenDesign willen informeren. Wil je de updates niet meer ontvangen? Onderaan deze nieuwsbrief kun je je afmelden.


Koffie?
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Mail naar info@mvgdesign, bel: +31(0)411 671957, en kom langs voor een kop koffie!

Disclaimer

Copyright MarcelvangalenDesign 2018. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of enige andere manier zonder voorafgaande toestemming van MarcelvangalenDesign.