Digital Design
Bij ons multidisciplinaire designbureau zijn we niet alleen gepassioneerd over goed design, maar ook over slimme code en nieuwe webtechnieken. Daarom ontwikkelen we onze ontwerpen graag zelf, om ervoor te zorgen dat elk aspect van het project perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een webapplicatie of een app, wij hebben de expertise en ervaring om jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid. En als we een specialist nodig hebben voor een specifiek onderdeel van het project, kunnen we vertrouwen op ons uitgebreide netwerk van professionals. Laten we samenwerken en jouw digitale ambities waarmaken!
Zo ontwikkelden we voor de website van maatschappelijk initatief scoorvoorjeclub.nl zowel front- en backend, dat naadloos aansluit op de mogelijkheden binnen de handige Dappre App.

Dappre

MarcelvangalenDesign is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp van de website van de privacyvriendelijke kaarten-app Dappre, als de UI/UX van de app zelf.

Meer informatie
appdesign
Design & Webdevelopment
Ben je op zoek naar een uniek WordPress thema voor je nieuwe onderneming? Een Vue.js webapplicatie? Of ben je nog niet zeker over wat je precies nodig hebt. We denken graag mee over wat de beste oplossing is voor jouw wensen.
Laat het ons weten
Samen creëren we het verschil