ID Cover Rotterdam

ID Covers

ID-Covers bestellen? Dat kan op respectprivacy.org/shop

  • Concept
  • Branding
  • Prototyping
  • Productontwikkeling
  • Marketing
  • Website
Misschien heb je niets te verbergen, maar je hebt wél iets te beschermen. Om identiteitsfraude te helpen voorkomen en de bewustwording te vergroten van de waarde van persoonsgegevens hebben we de ID-Covers ontwikkeld voor het Respect Privacy programma van de Qiy Foundation.
Bestel hier ID-Covers
Als je een auto wil huren of in een hotel wil inchecken, kan het zijn dat er om een kopie van je identiteitsbewijs wordt gevraagd. Dit kan echter gevaarlijk zijn, omdat kwaadwillenden met een kopie van jouw rijbewijs, paspoort of ID-kaart onder andere abonnementen kunnen afsluiten, leningen kunnen aanvragen en vakanties kunnen boeken op jouw naam. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw financiële situatie en kan zelfs leiden tot identiteitsfraude. Gelukkig bieden ID Covers een oplossing. Deze beschermhoezen zorgen ervoor dat jouw persoonlijke informatie veilig en afgeschermd blijft, terwijl je toch een kopie van je identiteitsbewijs kunt afgeven wanneer dat nodig is. Daarnaast dragen ID Covers bij aan het vergroten van het bewustzijn omtrent identiteitsfraude en helpen ze mensen om zichzelf te beschermen tegen deze vorm van criminaliteit. Bescherm jezelf met een ID Cover en voorkom dat kwaadwillenden misbruik maken van jouw persoonlijke informatie.
idcovers
Een ID Cover is het meest persoonlijke cadeau om te geven maar het is ook een waardevol en praktisch geschenk om te krijgen. ID Covers zijn ook een uitstekende manier om jouw merk of bedrijf te promoten. ID Covers kunnen gepersonaliseerd worden met een eigen logo of zelfs helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en vergroot de herkenbaarheid van jouw merk. Bovendien is het geven van gepersonaliseerde ID Covers een unieke manier om je klanten of medewerkers te bedanken en te laten zien dat je om hun veiligheid en privacy geeft. Ben je op zoek naar een praktisch en persoonlijk geschenk voor jouw relaties? Overweeg dan om ID Covers te personaliseren met jouw eigen logo of huisstijl.
ID Covers
ID Covers
Naast het product zelf hebben we gezord voor een passende campagne, website en huisstijl.
posters
posters
laptop
Naast het concept, ontwerp, engineering en prototyping voor de ID covers heeft MarcelvangalenDesign ook de huisstijl ontwikkeld inclusief de ‘logisch toch?’ campagne en de Respect Privacy website. Meer informatie over de bescherming van je persoonsgegevens vind je op respectprivacy.org. Wil jij ook een uniek product ontwikkelen en in de markt zetten?
Neem contact op
Samen creëren we het verschil